Financial lease

Bij Autobedrijf de Bruin is het mogelijk om met behulp van financial lease (of zakelijk leasen) een bedrijfsauto aan te schaffen. U bent direct eigenaar van de bedrijfsauto en uw onderneming behoudt haar liquiditeit. Kortom, financial lease is in vele opzichten erg voordelig.


Wat is financial lease


Met financial lease wordt de auto gefinancierd door de bank, waar u in termijnen een bedrag aan betaalt. U hoeft uw bedrijfswagen dus niet in n keer te betalen, maar doet dat in termijnen. Door gebruik te maken van financial lease bij Autobedrijf de Bruin, rijdt u heel voordelig in een BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen, Opel of Citron. Hier vindt u een overzicht van al onze auto’s!


Fiscale voordelen


Naast dat u met financial lease uw liquiditeit behoudt, heeft u als economisch eigenaar van de bedrijfsauto nog een aantal fiscale voordelen:

1. Een bedrijfsauto valt onder bedrijfsmiddelen. Hierdoor mag u de aanschaf gedeeltelijk aftrekken van de winst met behulp van de investeringsaftrek.
2. Daarnaast mag u de rente die u over de financial lease betaalt ook aftrekken van de winst.
2. U mag de bedrijfsauto afschrijven n het gehele btw-bedrag terugvorderen bij de fiscus.
3. Bij zakelijk leasen behoudt u uw schadevrije jaren en is de kilometrage onbeperkt.


Voor elke ondernemer


Of u nou starter bent, zzp’er of al jarenlang succesvol bent met uw eigen onderneming: zakelijk leasen is voor elke ondernemer aantrekkelijk. Dus ook znder jaarcijfers kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van een auto met financial lease. Zo hoeft u niet jarenlang te sparen voor een mooie bedrijfsauto en kunt u blijven investeren in de groei van uw bedrijf.


Hoe het werkt


Bij Autobedrijf de Bruin werken wij samen met Regeljelease.nl. Dankzij deze samenwerking zijn wij heel snel in staat om lease-aanvragen goed te keuren en weten we binnen n werkdag wanneer u in uw nieuwe bedrijfsauto kunt rijden. Voor het doen van een aanvraag volgt u de onderstaande drie stappen:


Stap 1
Kies een auto
Ga naar www.autodebruin.nl/voorraad/ en kies een auto naar wens.


Stap 2
Laat uw gegevens achter
Vul bij de desbetreffende auto uw naam, bedrijfsnaam en telefoonnummer in op het formulier.


Stap 3
Wij nemen contact op en regelen de rest voor u!
Een auto gekozen en uw gegevens ingevuld? Mooi! Wij nemen dezelfde werkdag nog telefonisch contact met u op om samen de lease-aanvraag door te nemen.

Bereken uw lease-termijn zelf!


De leasetermijn (het maandbedrag) is afhankelijk van een aantal factoren, onder andere van: de aanschafprijs van de auto, het leasebedrag en de looptijd. Wilt u alvast weten wat uw leasetermijn zal zijn? Met onderstaande berekening rekent u dat heel gemakkelijk zelf uit!